Новини про зірок
Подобається

Здійснив давню мрію: Ведучий Олександр Педан стане стриптизером

24/01/2019     Автор: Яна Романська
Здійснив давню мрію: Ведучий Олександр Педан стане стриптизером

Відомий український гуморист та ведучий Нового каналу виконає одну з головних ролей у виставі "Ladies’ Night. Kyiv Style".

Вже зовсім скоро, у березні Олександр Педан вперше зіграє на великій сцені. Він втілить свою дитячу мрію в життя і стане театральним актором.

– Життя спрямувало мене спершу зайнятися гумористичними проектами, потім я став телеведучим, – розповідає Олександр Педан. – Але думка про театр мене не полишала. І, напевно, саме зараз зійшлися зірки, і мені запропонували зіграти одну з ролей у виставі.

Вистава, у якій зіграє Олександр Педан, називається "Ladies’ Night". Це всесвітньо відома постановка. І найцікавіше те, що це антреприза, головні ролі в якій виконають популярні українські актори, гумористи, шоумени та співаки. Разом із ведучим Нового каналу Олександром Педаном на одній сцені зіграють Влад Яма, Антон Лірник, Арсен Мірзоян, Анатолій Анатоліч та інші зірки.

– Атмосфера під час репетицій дуже кайфова, – зізнається Олександр Педан. – Ми намагаємося допомагати одне одному, багато експериментуємо та жартуємо.

Сюжет вистави будується на історії про шістьох друзів, які залишилися без роботи та доходу. Відтак, вони йдуть на авантюру та створюють своє стриптиз-шоу.

– Спершу я хотів зіграти героя-красунчика, який заварив усю цю кашу, – усміхається ведучий Нового каналу. – Але зрештою мені дістався дуже характерний персонаж – такий собі сучасний ботан, який трохи заїкається, моментами невпевнений у собі. Та найбільше я ціную у ньому те, що він не боїться бути справжнім. Це, мабуть, один із найгумористичніших персонажів у виставі. Тому для мене ця роль – такий собі челендж. Бо зазвичай я веду гумористичні шоу, а не граю у них.

Прем’єра вистави відбудеться 17 березня у Жовтневому палаці.