Новини про зірок
Подобається

 «Я найщасливіший у світі»: Андрій Бєдняков зворушив Мережу фото з подорослішавшою донечкою-красунею

24/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
 «Я найщасливіший у світі»: Андрій Бєдняков зворушив Мережу фото з подорослішавшою донечкою-красунею

Відомий український телеведучий, зірка шоу «Орел і Решка», Андрій Бєдняков і його родина відправилися на відпочинок на Гаваї.

 

Андрій ніколи не відрізнявся сентиментальністю, проте останнім часом він все частіше викладає чуттєві фото. Наприклад, фотографію з донечкою він підписав:

 

 «Скарб. Я найщасливіший пірат у світі»

 

Прихильники Андрія помітили, що донечка зростає такою ж непосидючою та харизматичною, як і її тато. Хоча сам шоумен запевняю, що він доволі серйозний у житті:

 

«Взагалі я дуже серйозний. Ось, наприклад, ми з Настею давно разом і до рішення створити сім'ю підійшли з усією відповідальністю. І дочку я давно хотів. Так що, якщо чесно, після її народження не так вже й багато змінилося. Так, ми більше часу після роботи тепер проводимо вдома, а не на тусовках. Але в цілому у нас панує гармонія, тому все стабільно».

 

Його ж дружина, телеведуча та акторка Настя Коротка, запевняє, що знає секрет сімейного щастя:

 

«Щасливе сімейне життя і хороші відносини — це не везіння, а робота. Хочеться отримувати задоволення від відносин — шукайте компроміси. Розуміння — ось що важливо. Здавалося б, абстрактне, банальне слово, але воно дійсно має велике значення. Потрібно намагатися дивитися на ситуацію не тільки своїми очима, через призму власної правоти, а й його. Це не завжди просто, згодна, але дійсно допомагає зрозуміти мотиви іншої людини. Взагалі, не існує якоїсь покрокової інструкції. В одних випадках потрібно сідати і розмовляти, обговорювати ситуацію, намагатися почути один одного. В інших — досить просто вчасно промовчати».