«Що з нею відбувається?»: зірка «Сутінок» Крістен Стюарт здивувала зухвалим образом на показі Chanel

24/01/2019     Автор: Яна Романська
«Що з нею відбувається?»: зірка «Сутінок» Крістен Стюарт здивувала зухвалим образом на показі Chanel

Останнім часом зірка фільму "Сутінки" все частіше дивує шанувальників екстравагантними та навіть зухвалими образами.

Здається, зараз практично всі представники fashion-світу з'їхалися до Парижа — у французькій столиці проходить традиційний Тиждень моди. 22 січня свою нову кутюрну колекцію презентував улюблений бренд світових знаменитостей Chanel. Цього разу моделі дефілювали уздовж басейну розкішної вілли, в яку на один вечір перетворився знаменитий Гран-Пале. Побачити грандіозне модне шоу на власні очі прийшло багато зіркових гостей, серед яких Тільда ​​Суїнтон, Саша Лусс, Сесіль Кассель, Фаррел Вільямс, Маріон Котійяр, Крістен Стюарт та інші.

Остання, до речі, привернула увагу не тільки тим, що з'явилася на модному показі без своєї коханої Сари Дінкін, а й екстравагантним і зухвалим чином. Так, Крістен Стюарт, яка є музою іменитого дизайна Карла Лагерфельда, приїхала на шоу в наряді з осінньо-зимової колекції 2019 від Chanel: твідовий піджак, одягнутий на голе тіло, актриса поєднала з блискучими брюками та грубим взуттям. Завершував образ акторки яскравий макіяж — яскраві тіні на очах і червона помада на губах.

Примітно, що в Мережі не всі оцінили сміливий образ Крістен, засипавши її негативними коментарями:

"Що з нею відбувається?", "Виглядає просто жахливо", "Можливо, хтось допоможе їй виглядати нормально?", "Раніше була красива", "Перетворюється в хлопця", "Куди поділася жіночність?", "Просто жах" .