Зіркові скандали
Подобається

Одного з тріумфаторів Оскара звинувачують в насильстві

24/01/2019     Автор: Яна Романська
Одного з тріумфаторів Оскара звинувачують в насильстві

Режисера Брайана Сінгера, який зняв "Богемська рапсодія", звинуватили в розбещенні неповнолітніх.  Четверо чоловіків стверджують, що Сінгер "сексуально контактував" з ними в кінці 1990-х років, коли вони були ще підлітками.

Один з передбачуваних потерпілих, Віктор Вальдовінос, розповідає, що Сінгер "пестив свої геніталії" перед ним.  На той момент Віктор був 13-річним статистом на знімальному майданчику фільму "Здібний учень".

Три інших обвинувача зникли під псевдонімами.  Один з них, який назвався Енді, стверджує, що Сінгер займався сексом з ним, п'ятнадцятирічним.  Інший чоловік, Ерік, вступив у статеві зносини з Брайаном у віці 17 років.  На той момент самому режисерові був 31 рік.  Третій заявник, Бен, стверджує, що Сінгер займався з ним оральним сексом, коли йому (Бену) було 17 або 18 років.

"Він міг сунути руки в штани без згоди, — заявив Бен. — Він був хижаком — в тому сенсі, що спочатку одурманював людей за допомогою алкоголю або наркотиків, а потім займався з ними сексом".

Адвокат Сінгера, Ендрю Бреттлер, заперечує всі звинувачення.  Він заявив, що його підзахисний ніколи не розбещував неповнолітніх, і почав оскаржувати різні деталі звинувачень.

Брайан Сінгер є режисером нашумілої "Богемської рапсодії", хоча через недбалість був звільнений за два тижні до закінчення зйомок, в грудні 2017 року.  До слова, картина — кінобіографія Фредді Меркьюрі і групи Queen — отримала п'ять номінацій на премію "Оскар".