Новини про зірок
Подобається

«Іноді просто хочеться кинути все»: Регіна Тодоренко стурбувала прихильників заявою

23/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Іноді просто хочеться кинути все»: Регіна Тодоренко стурбувала прихильників заявою

Відома телеведуча Регіна Тодоренко стурбувала своїх прихильників новим постом.

 

Молода мама опублікувала нову фотографію на своїй особистій сторінці в «Instagram», проте хвилювання викликав не знімок артистки, а підпис до нього.

 

Регіна завжди відрізнялася своєю життєрадісністю і позитивним ставленням до життя, але, як зізналася вона сам, часом їй дуже непросто впоратися з ситуацією, а хочеться просто втекти від проблем, але вона віддає собі звіт в тому, що від себе втекти неможливо, тому варто звернутися до фахівця для радикального вирішення накопичених проблем:

 

«Іноді просто хочеться кинути все і втекти від усього світу на іншу планету в надії, що десь там далеко ти знайдеш щастя, але, як каже моя мама: «Ти можеш поїхати куди завгодно і думати, що будеш щасливішим, але забуваєш, що ти візьмеш з собою туди себе». Так, так, а в доповненні з собою всі свої завдання, проблеми і клопоти… Тому кожен раз, коли я з чимось не згодна, спершу починаю працювати над собою і аналізувати, чому ця неприємна ситуація трапилася саме зі мною. Часто чую фразу: «відплати тією ж монетою», але мені здається, що так неправильно. Якщо хтось чинить погано, значить і я повинна опуститися до рівня цієї людини і теж вступити погано? Ні, вже краще я буду робити світ добрішим. А цього негативного людині повернеться в триразовому розмірі, але вже не від мене, а від когось іншого. Але що ж робити з нагромадженим стресом? Завтра піду до психолога розбиратися, з боку неупередженим поглядом, напевно, видніше», — написала Регіна.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Иногда просто хочется бросить всё и сбежать от всего мира на другую планету в надежде, что где-то там далеко ты обретёшь счастье 😀, но, как говорит моя мама: «Ты можешь уехать куда угодно и думать , что будешь счастливее , но забываешь , что ты возьмёшь с собой туда СЕБЯ» 🙈Да, да , а в дополнении с собой все свои задачи , проблемы и хлопоты… Поэтому каждый раз, когда я с чем-то несогласна, сперва начинаю работать над собой и анализировать, почему эта неприятная ситуация случилась именно со мной. Часто слышу фразу: «отплати той же монетой» , но мне кажется, что так неправильно. Если кто-то поступает плохо, значит и я должна опуститься до уровня этого человека и тоже поступить плохо???? Нет, уж лучше я буду делать мир добрее. А этому нехорошему человеку вернётся в троекратном размере, но уже не от меня, а от кого-то другого. Но что же делать с накопившимся стрессом? Завтра пойду к психологу разбираться 🤷🏼‍♀️(со стороны непредвзятым взглядом наверняка виднее) А вы как относитесь к психологам? Доверяете или нет? Фото — @oleg.avilov Style — @irushairusha #пятницасрегиной #регинатодоренко #регинапутешественница

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Думки підписників зірки розділилися: одні вважали, що допомога фахівця необхідна, особливо якщо мова йде про післяпологової депресії, інші відзначили, що вважають за краще самостійно розбиратися з труднощами.