Новини про зірок
Подобається

«А що з зубами? І так на себе вже не схожа»: Співачка Alyosha приголомшила зовнішністю на новому фото

23/01/2019     Автор: Яна Романська
«А що з зубами? І так на себе вже не схожа»: Співачка  Alyosha приголомшила зовнішністю на новому фото

Українська співачка Альоша на великій сцені не так давно. Проте дівчина змогла зайняти достойне місце серед великої кількості артистів в українському шоу-бізі і має свою віддану армію прихильників.

Альоша окрім співочої діяльності виконує обов'язки дружини і мами. Співачка уже давно щаслива у шлюбі з солістом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. Разом вони виховують двох дітей — синів Марка і Романа.

Нещодавно у блозі співачки з'явилось досить дивне фото. На світлині Альоша позує з відкритим ротом і демонструє свої зуби з брекетами.

У підписі до фото дівчина підтвердила, що у неї дійсно брекети, адже ніколи не пізно вдосконалюватися.

"Порада дня! Ніколи не соромтесь своїх недоліків та не сумнівайтесь у собі. І на питання: «Що у тебе з зубами?» я з посмішкою відповідаю: «Брекети». Тому що ніколи не пізно вдосконалювати себе", — написала Альоша.

У коментарях прихильники похвалили зірку за те що наважилась на брекети і побажали їй усього найкращого у її подальшому житті.

"Дивіться не переборщіть …. ви вже і так не схожі на себе…, Підтримую на всі 💯!!! Теж одягла брекети у 35 років! І не пожалкувала про це ні краплі!, Молодець, що наважилась".
⠀⠀