Новини про зірок
Подобається

Завжди і у всьому разом з дружиною: Володимир Зеленський показав відео із з’їзду його команди

22/01/2019     Автор: Яна Романська
Завжди і у всьому разом з дружиною: Володимир Зеленський показав відео із з’їзду його команди

Дружина Володимира Зеленського відвідала разом з ним з'їзд, на якому і було прийнято рішення про те, що Володимир балотується в президенти.

 

Відомо, що рішення про кандидатуру Зеленського ухвалено остаточно під час з'їзду, який відбувався у неформальній обстановці.

Поруч з Зеленським завжди була його жінка і на відео, опублікованому на його сторінці — вона теж є.  Олена в усьому підтрімує чоловіка та в його рішенні стати президентом — теж.

Завдяки щасливому випадку вона потрапила в колектив команди під назвою «Квартал 95». З тих пір і до теперішнього моменту дружина Зеленського продовжує успішно допомагати просуванню колективу, вона є правою рукою свого чоловіка абсолютно у всьому і завжди підтримує всі його рішення.

Практично всі вважають, що причиною знайомства Володимира і Олени стала спільна діяльність в рядах «Кварталу 95», адже Олена на момент їхнього знайомства була одним з авторів гумористичного проекту.  Але виявилося, що це зовсім не відповідає дійсності.

Як з'ясувалося пізніше з їх біографії, Вова Зеленський і його майбутня дружина навчалися в одній школі.  І більш того, в паралельних класах, але так і не познайомилися за весь цей час.  Володимир каже про те, що знав безліч інших однокласниць, але про Олену не чув до моменту їхнього знайомства, яке відбулося значно пізніше.

Володимир Зеленський познайомився з дружиною, вже будучи студентом економічного інституту, Володимир з другом повертався додому після перегляду фільму «Основний інстинкт».  І виявилося, що неподалік направляються додому дві дуже симпатичні дівчини.  Однією з них була Олена Кияшко — так вони вперше і зустрілися.  І тепер уже Володимир Зеленський не міг відвести очей від своєї майбутньої дружини.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках з'їзду, на якому були присутні Зеленські, відбулося привітання кількох іменінніків серед присутніх делегатів.  Всіх делегатів та гостей з'їзду частували піцею, соком та бургерами, — додали у прес-службі політика та шоумена.

Керівника партії Івана Баканова уповноважили підписати рішення про висунення кандидата та подачі документів до Центральної виборчої комісії.