«Я не бажаю робити нічого, що робила Кейт»: стало відомо де і як буде народжувати Меган Маркл

22/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Я не бажаю робити нічого, що робила Кейт»: стало відомо де і як буде народжувати Меган Маркл

Як відомо, то дружина принца Гаррі,  Меган Маркл, зараз знаходиться на шостому місяці вагітності, тому відповідно герцогиня багато розмірковує про те, де і як їй народжувати, адже навіть зараз за її здоров'ям стежить 20 лікарів.  

 

Проте нещодавно з'явилася нова інформація про пологи Меган і причини її поганих взаємин з Кейт Міддлтон. Варто зазначити, що останнім часом чуток навколо стану Меган Маркл стає все більше, тому немає чому дивуватися.

    

Нагадаємо, що раніше британська преса писала про те, що Меган Маркл буде народжувати вдома, що привело в жах всіх в королівському палаці (хтось навіть писав про пологи під гіпнозом). Тепер же герцогиня передумала і буде народжувати в лікарні, але не в тій, де з'явилися на світ діти принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

 

У  Меган Маркл наразі стає все більше хейтерів, адже люди вважають поведінку дружини принца Гаррі абсолютно неналежною королівській особі. Багато британців стверджують, що Меган регулярно нехтує традиціями і поводиться занадто зухвало, викликаючи роздратування у всіх службовців в палаці, і навіть у самої королеви. Джерела стверджують, що герцогині Сассекській вже не раз натякали на те, що потрібно вести себе, як Кейт Міддлтон.

 

 

І таке порівняння, якщо вірити інсайдерам, дуже не подобається ​​Меган. Вона регулярно виказую свою непокору, порушуючи правила королівського протоколу. А зараз вона не хоче народжувати в лікарні святої Марії в Лондоні, хоча там з'явилися на світ багато членів королівської родини. Їй хочеться народити первістка в звичайному госпіталі Фраймлі Парк в графстві Суррей, хоча там немає ексклюзивних умов.

 

«Я не бажаю робити нічого, що робила Кейт Міддлтон», — передають слова Меган Маркл.

 

Проте, чи зможе Маркл зробити по-своєму, чи доведеться підкорюватися королівським правилам, поки невідомо.