Новини про зірок
Подобається

Над нею роки не підвладні? Чесне селфі Дженніфер Лопес набрало в Instagram 2,5 мільйона «лайків»

22/01/2019     Автор: Яна Романська
Над нею роки не підвладні? Чесне селфі Дженніфер Лопес набрало в Instagram 2,5 мільйона «лайків»

Дженніфер Лопес не перестає дивувати своїх численних шанувальників по всьому світу. Особливо, що стосується догляду за собою і зовнішності.

Результати догляду за собою у 49-річної співачки і актриси — буквально на обличчі.

У світовому шоу-бізнесі популярна артистка Дженніфер Лопес вважається однією з найкрасивіших і найсексуальніших жінок, вона не раз займала перші місця в світових рейтингах краси серед знаменитостей. І не випадково: зірка самим ретельним чином стежить за своєю зовнішністю, харчуванням і вагою, а також завжди спить не менш восьми годин. І результати цього здорового способу життя в буквальному сенсі — на обличчі.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зірка поділилася зі своїми підписниками знімком-селфі, на якому 49-річна знаменитість постала перед фанатами абсолютно без макіяжу і зачіски і показала всю свою природну красу.

На фотографії злегка розпашівша співачка сидить в легкому сарафані і з зібраними в недбалий пучок волоссям. Свій пост Лопес супроводила хештегом # безфільтров і # безмакіяжа.

Публікація Дженніфер викликала великий ажіотаж в Мережі і зібрала чимало компліментів на адресу зірки. А свої «лайки» під знімком поп-діви поставили більше 2,3 мільйонів її фанатів.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

#nofilterFriday #nomakeupday #lovemeasIam 🦋🦋🦋

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)