Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 січня 2019 року

22/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 24 січня 2019 року

ОВЕН
Тиждень почнеться з тих самих справ, які Ви так відчайдушно намагалися відкласти, але саме сьогодні кожну з них доведеться почати вирішувати і неможливо буде відкласти на потім.
ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні намагайтеся тримати себе в руках і не зриватися на близьких людей.  Все те, що Ви можете наговорити на емоціях — зіпсує Ваші відносини і змусить шкодувати в майбутньому.
БЛИЗНЮКИ
Все те, в чому Ви прагнули реалізувати себе в перебігу вже довгого часу — дасть Вам шанс сьогодні.  Ви зможете знайти час і можливість для того, щоб реалізувати себе.
РАК
Ви цілий день витратите на те, щоб допомогти одному другові, виконати доручення керівника і підтримати свого родича.  А в кінці вечора Вас чекає раптова, але дуже приємна зустріч.
ЛЕВ
У вас зав'язуються досить серйозні відносини і Ваша половина не просто змінює всі Ваші упередження, вона показує Вам абсолютно інший світ.  Не намагайтеся опиратися.
ДІВА
Не дивіться на людей, як на ворогів народу.  Не скрізь Вас чекає каверза. 
Деякі люди дійсно хочуть з Вами подружитися, а Ви їх відштовхуєте і всіма способами ігноруєте.
ТЕРЕЗИ
Сьогодні Вам запропонують досить цікавий захід, що Ви захочете відвідати, але вже перед самим виходом, Вам стане відома одна дуже неприємна новина про людей, які організовують це.
СКОРПІОН
Ви цілий день не зможете налаштувати себе на те, щоб поговорити з однією людиною.  Вам буде страшно і Ви не зможете підібрати потрібних слів.  В кінці дня ця людина сама підійде до Вас.  Але результат буде не такий райдужний.
СТРІЛЕЦЬ
Цілий день у Вас буде достатньо завантаженим і Ви не будете мати ні хвилини для того, щоб продихнути, а в кінці дня Вас чекає цікава пропозиція від одного Вашого знайомого, від якого Ви не зможете відмовитися.
КОЗЕРІГ
Ви сьогодні ніяк не зможете піти туди, куди планували.  Всі справи доведеться відкласти на потім, адже у Вас попросить допомоги один з родичів і Ви не зможете йому відмовити.
ВОДОЛІЙ
Мовчіть.  Всі свої плани і досягнення Вам сьогодні зірки радять приховувати навіть від найближчих, адже саме хтось із найближчого оточення дуже Вам заздрить.
РИБИ
З самого ранку Ви не можете нормально виспатися, а коли приступите до улюбленої справи — виявите, що втратили інтерес до цього.  Але не хвилюйтеся, все можна виправити.  Дайте собі час.