Новини про зірок
Подобається

«Його рука обіймала її за талію»: розлучення ще не завершене, а Бред Пітт вже знайшов нову кохану?

21/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Його рука обіймала її за талію»: розлучення ще не завершене, а Бред Пітт вже знайшов нову кохану?

Розлучення голівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта досі триває.

Нагадаємо, що нещодавно екс-подружжя домовилося про спільну опіку над дітьми, однак офіційно суд ще не поставив крапку у шлюбі однієї з найкрасивіших пар світу.

Але це не заважає кожному з них будувати власне особисте життя.

 

Так, наприклад, американське видання The Sun стверджує, що Пітт почав зустрічатися з актрисою Шарліз Терон на Різдво, а познайомив їх екс-коханий Терон Шон Пенн.

 

Пару "розсекретили" на спеціальному показі картини "Якби Білл-стріт могла заговорити", в якій Бред виступив продюсером. На заході 43-річна Шарліз склала компанію своєму 55-річному бойфренду: закохані не приховували своїх почуттів і тепло обіймалися на публіці, а після удвох вирушили в один з розташованих неподалік барів.

"Вони сміялися, його рука обіймала її за талію. У якийсь момент він підморгнув їй. Вони обидва виглядали по-справжньому щасливими", — повідомило виданню друг, який був присутній на вечірці.

Нагадаємо, що раніше Шарліз Терон перебувала в стосунках з Райном Рейнольдсом, Кіану Рівзом, Олександром Скарсгардом, а також Шоном Пенном. Бред Пітт теж не страждав від самотності. До Анджеліни Джолі у нього були романи з Гвінет Пелтроу, Дженніфер Еністон і Сініттой.