Плітки
Подобається

«Такі щирі і щасливі»: Наталія Холоденко показала фото в обіймах відомого співака

21/01/2019     Автор: Яна Романська
«Такі щирі і щасливі»: Наталія Холоденко показала фото в обіймах відомого співака

Наталія Холоденко — відомий український психолог і тренер особистісного росту уже давно відома у професійних колах.

А ось популярність на рівні всієї країни прийшла до неї зовсім недавно. Спочатку Наталія стала часто з'являтись у якості експерта на телеканалі СТБ.

А ось пізніше Холоденко стала учасницею популярного танцювального шоу "Танці з зірками".  Тоді заради проекту Наталія наважилась на кардинальні зміни у своєму житті — психолог схуднула на 11 кілограмів заради шоу. Партнером Наталії став танцівник Віталій Загоруйко.

Щодо особистого життя, то Холоденко не дуже часто розповідає про свою родину. Відомо, що вона заміжня і виховує сина. І якщо свого сина психолог показує в Інстаграмі, то чоловіка так ніхто і не бачив.

Нещодавно Наталія опублікувала нове фото у компанії відомого співака Влада Дарвіна. На світлині Наталія і Дарвін  щиро посміхаються і обіймають одне одного.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Как важно иметь в своем окружении людей, с которыми уместно подурачиться. Не потому, что вы выпили алкоголь или что-то празднуете. А именно потому, что жизнь и общение — это отличный повод для радости. ⠀ Как много я встречаю унылых выражений лиц! Люди часто даже не замечают, что проглотили «грустинку». А хорошее настроение — это необходимое условие для поднятия тонуса, поиска креативных решений и проживания счастья. Для этого важно быть благодарным глобально и внимательно относиться к приятным мелочам. P.S. Фото @diakivlena.

Публикация от Наталья Холоденко (@kholodenkon)

"Як важливо мати в своєму оточенні людей, з якими доречно пожартувати. І не тому, що ви випили алкоголь або щось святкуєте. А саме тому, що життя і спілкування — це відмінний привід для радості.

Як багато я зустрічаю сумовитих виразів обличчя! Люди часто навіть не помічають, що проковтнули «зажуру». А гарний настрій — це необхідна умова для підняття тонусу, пошуку креативних рішень і проживання щастя. Для цього важливо бути вдячними глобально і уважно ставитися до приємних дрібниць", — підписала фото Холоденко.

До слова, Наталія і Влад давно спілкуються і дружать.