Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 січня 2019 року

21/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 23 січня 2019 року

Овен

У цей день вас чекають неприємності на роботі.  Постарайтеся все витримати без зайвих емоцій, а й ображати себе не дозволяйте.  Головне показати свою впевненість в собі.

Телець

Вам потрібно в цей день відмовитись від важкої роботи і ділових зустрічей.  Ваше емоційний стан на межі.  Вам потрібен відпочинок і підтримка близьких.  Проведіть цей день в атмосфері домашнього затишку.

Близнюки

У цей день будьте дуже обережні в розпорядженні фінансами.  Не приймайте ніяких сумнівних рішень.  Ваше фінансове становище і так хитку, а при неправильному кроці, можете ще й втратити.

Рак

Вас чекає день протиріч.  Вам не вдасться уникнути конфлікту з близькими друзями, але постарайтеся втрати звести до мінумум.  А також ви налагодите відносини з давніми недругами.  Вони вам сильно допоможуть.

Лев

Дуже важкий день на роботі.  Вас цілий день буде переслідувати нерозуміння з боку інших.  Але постарайтеся не довести звичайні робочі моменти до великої сварки.

Діва

День сприятливий для налагодження контактів.  Як робочих, так і особистих.  Вам нарешті вдасться порозумітися з начальством.  Та й колеги стануть дивитися на вас по-іншому.  На особистому фронті вас чекають приємні зміни і нові знайомства.

Ваги

Вам потрібно перестати хапатися за різні справи, а зайнятися чимось конкретним.  Вас на всіх не вистачить.  Та й відпочивати хоч іноді все-таки потрібно.

Скорпіон

Сприятливий день для представників творчих професій.  Можливо, вам вдасться створити щось видатне, самореалізуватися.  Цей день сприяє відкриттів та винаходів.  Відносини між вами і оточуючими будуть хорошими і теплими.

Стрілець

День сприятливий для великих і відповідальних справ, таких як велике придбання або укладання шлюбу.  Але потрібно бути дуже обережними і головне, розважливими.

Козеріг

У цей день вас чекає успіх.  Ви укладете успішну операцію і отримаєте гарний прибуток.  Начальство буде задоволеним.  Та й вдома все буде добре.  Ваш партнер готує вам сюрприз.

Водолій

Напружений день.  Заплановані зустрічі, переговори або поїздки пройдуть невдало.  Вірогідні сварки або домашні клопоти.  Зберігайте витримку і холоднокровність.  Не реагуйте на те, що відбувається, — багато що залежить не тільки від вас.

Риби

День вкрай небезпечний.  Рекомендується бути зібраним і організованим.  Виключіть суєту, порожні розмови, утримайтеся від важкої фізичної праці.