Новини про зірок
Подобається

«Схоже не передумала»: Призначено нове слухання у справі про розлучення Ані Лорак з чоловіком-турком

20/01/2019     Автор: Яна Романська
«Схоже не передумала»: Призначено нове слухання у справі про розлучення Ані Лорак з чоловіком-турком

Наставниця російського вокального проекту «Голос», популярна українська співачка Ані Лорак схоже не передумала розлучатися зі своїм чоловіком — турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Ще в кінці осені 2018 року стало відомо про те, що українська співачка Ані Лорак подала документи на розлучення. Перше слухання у справі по шлюборозлучному процесі наставниці вокального проекту «Голос» і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу відбулося 24 грудня. Пізніше українські ЗМІ повідомили про те, що заява артистки зникла з реєстру судових рішень.

Юристи стверджували, що подібне могло статися в тому випадку, якщо позивач відкликав свій позов або сторони уклали мирову угоду і змогли про щось домовитися. Виходячи з цього громадськість висловила припущення, що Ані Лорак вирішила дати Мурату ще один шанс і зберегти сім'ю. Однак, як видно, виною всьому стала плутанина через новорічні свята.

В даний час на офіційному порталі Шевченківського суду міста Києва значиться, що наступне слухання у справі Кароліни Куєк і Мурата Налчаджиоглу відбудеться 31 січня об 11.00 за місцевим часом. Сама виконавиця продовжує зберігати мовчання, відмовляючись від будь-яких коментарів з приводу своїх взаємин з чоловіком.

Нагадаємо, артистка вийшла заміж 9 років тому, від Мурата Налчаджиоглу артистка народила дочку Софію, якій зараз сім.

На новорічні свята Ані Лорак відправилася в Майамі, а в Сполучені Штати пізніше прилетів і її чоловік для того, щоб побачитися з дочкою.