Новини про зірок
Подобається

«Можливо, це екстравагантно»: Ольга Фреймут приголомшила кадрами з сімейного відпочинку

20/01/2019     Автор: Яна Романська
«Можливо, це екстравагантно»: Ольга Фреймут приголомшила кадрами з сімейного відпочинку

Багато вітчизняних зірок в цей час вирушили на заслужений відпочинок після напруженого робочого року і новорічних свят, які для багатьох знаменитостей досить плідні. Більшість з них вибрали для канікул сонячні країни ближче до океану. Не залишилася без відпочинку і телеведуча Ольга Фреймут. Правда от, замість теплих пляжів і пальм вона подалася до засніжених гірських вершин.

Українська телеведуча Ольга Фреймут вирушила на сімейний відпочинок. Замість теплих пляжів вона вибрала засніжені гори, де вже встигла покататися на лижах зі своїми дітьми.

Популярна ведуча Ольга Фреймут не перестає дивувати своїх шанувальників в мережі. Зірка відверто розповідає про своє особисте життя і з радістю ділиться з підписниками Інстаграму кадрами з особистого життя.

Нещодавно Ольга Фреймут разом з чоловіком Володимиром Локотко і дітьми відправилася на відпочинок. Зіркове подружжя вибрали для подорожі засніжені гори Швейцарії. І хоча Ольга Фреймут вже повернулася додому, все ж вирішила показати, як її маленькі діти вперше ставали на лижі.

"Можливо, це екстравагантно, але ми поставили дітей на лижі. Валерій — 2,8 року, Євдокії — 1,5! А які дивовижні рекорди в ваших родинах?" — поцікавилася Ольга Фреймут, додавши яскраві фото.

Згідно фото, телеведуча найняла тренерів, які допомагали її дітям вчитися проводити час на лижах. Маленькі Валерій і Євдокія захоплююче розглядали свої ноги, що виглядало дуже мило. Невідомо, чи сподобався дітям такий вельми екстремальний відпочинок, але зоряна мама мабуть залишилася задоволена.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ексклюзивність моменту ми розуміємо лише згодом. Яке щастя жити кожною секундою💌

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)