Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 січня 2019 року

20/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 21 січня 2019 року

ОВЕН

Якщо ваше терпіння виснажується по відношенню до того, хто постійно вам щось обіцяє, але нічого не виконує — швидше за все, сьогодні настав той самий день, щоб відверто поспілкуватися з цією людиною.

ТЕЛЕЦЬ

Нове придбання може у вас викликати дивні старі почуття, і ви здивуєтеся, чому таке значення надається матеріальним благам.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні вам доведеться намагатися тримати дистанцію з усіма, хто поруч, тому що так більше шансів у вас, що ви залишитеся в хороших відносинах і не посваритеся.

РАК

Головне не бійтеся наполягати на своїх бажаннях — оточуючі вас почують і підтримають. Ви повинні бути більш впевненими в собі.

ЛЕВ

Коротка, невимушена бесіда може перерости в тривалу дискусію, яка буде ходити по колу, але вашій  натурі це припаде до душі. Вечір краще провести в компанії друзів.

ДІВА

Сьогодні вам належить досліджувати щось нове для себе: наприклад, який-небудь аспект незнайомої релігії чи культури. Нові ідеї, які будуть з'являтися у вас або у вашого оточення потрібно взяти на замітку, тому що вони можуть стати в нагоді в майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Коли хтось сьогодні починає важку і відверту розмову з вами, то це може виявитися спробою зблизитися. Не зачиняйтеся у собі і не бійтеся ділитися, але не дозволяйте собі говорити більше, ніж ви хочете. Перш за все, непотрібно виходити із зони свого комфорту.

СКОРПІОН

Не піддавайтеся спокусі продумувати кожне своє слово, бо те, що ви сьогодні повинні сказати, — це саме те, що люди повинні почути. Не намагайтеся догодити, бо правда — це саме те, що зараз потрібно і вам, і вашому оточенню.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогоднішній день буде сповнений контрастів — хоча у вас буде сильне прагнення до філософії з друзями, але ви не зможете по-справжньому поговорити з ними на глибокі й важливі теми.

КОЗЕРІГ

Сліпуча чарівність йде від вас сьогодні і це дозволяє вам залучати безліч різноманітних людей — в тому числі деяких дуже непростих і неприємних осіб.

ВОДОЛІЙ

Ваш творчий потенціал зараз на підйомі, тому ви повинні дати йому достатньо місця, щоб злетіти! Коли ви це зробите, ви зможете знайти способи привнести більше кольору і світла у ваше життя — у всіх сенсах цього слова.

РИБИ

Всякий раз, коли ви сумніваєтеся в тому, що робити сьогодні, залишайтеся там, де ви є. Це не найвдаліший день для просування вперед у будь-яких починаннях, проектах або відносинах.