Новини про зірок
Подобається

Джеймс Бонд: Іраклі Макацарія похвалився ідеальною фізичною формою

20/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Джеймс Бонд: Іраклі Макацарія похвалився ідеальною фізичною формою

Екс-холостяк та фіналіст шоу «Танці з зірками», Іраклі Макацарія, поділився зі своїми прихильниками яскравими фотографіями з відпочинку.

 

Іраклі вже давно один з найпопулярніших чоловіків України, проте участь у танцювальному шоу «Танці з зірками» принесло йому ще більшу славу у межах нашої держави. Він точно улюбленець жінок, адже вони прискіпливо стежать за професійним і особистим життям, засипаючи коментарями в соціальних мережах.

 

Хоча як здається, то надмірна увага ніяк не заважає чоловікові, а навпаки – подобається. Грузинський красень постійно викладає нові фотографії на своїй особистій сторінці в «Instagram».

 

Як відомо, то зараз Іракл відпочиває в Таїланді, звідки викладає фотографії, вихваляючись своєю ідеальною фізичною формою.

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Спокойный и размеренный отдых, честно говоря, надоедает достаточно быстро, если ты привык к активному образу жизни и постоянному движению. 🧘🏻‍♂️ Но в Таиланде точно скучать не приходится – потрясающие пейзажи, маленькие кафе с очень вкусной едой, неизведанные далекие острова и просто неимоверная красота природы! 😍 Уже сходили на snorkeling, плавали в открытом море с рыбой из мультфильма Немо и акулами ! Эмоции зашкаливают просто! Следующий маст ту визит – посетить остров, где снимали фильм «Beach» и “James Bond”. (Скучать не проходиться 😝) Набираемся сил и впечатлений, чтобы вернуться к рабочим будням, полными энергии! 💪🏻 #maqatsa #winter #butsummerfirst #thailand #vocation #sun #wooosaaa #positivenergy #letsgo

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

 

«Спокійний і розмірений відпочинок, чесно кажучи, набридає досить швидко, якщо ти звик до активного способу життя і постійного руху. Але в Таїланді точно нудьгувати не доводиться — приголомшливі пейзажі, маленькі кафе з дуже смачною їжею, незвідані далекі острови і просто неймовірна краса природи! Уже сходили на snorkeling, плавали у відкритому морі з рибою з мультфільму Немо і акулами! Емоції зашкалюють просто! Наступний маст ту візит — відвідати острів, де знімали фільм «Beach» і «James Bond», — підписав публікацію Іраклі.