Новини про зірок
Подобається

«На одному диханні»: Аліна Гросу розкрила своє «таємне кохання»

19/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«На одному диханні»: Аліна Гросу розкрила своє «таємне кохання»

Популярна українська співачка Аліна Гросу продовжує дивувати своїх прихильників фото і відео на своїй особистій сторінці в «Instagram».

 

Тому нещодавно артистка розповіла у новій публікації про те, що знімається в українському телесеріалі. Дівчина виклала фотографії зі знімального майданчику на своїй особистій сторінці в «Instagram». Таким чином Аліна показала закулісся проекту.

 

На фотографіях артистка зображена в компанії акторів у різноманітних обрах та локаціях.

 

У підписі до фотографії дівчина розповіла про прем'єру серіалу з її участю і запитала шанувальників, чи дивляться вони його:

 

«Дивитеся «Таємну любов»? 💔 Скоро мій виход😈», — написала Гросу.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Смотрите «Тайную любовь»?💔 Скоро мой выход😈

Публикация от GROSU (@alina_grosu)

Багато прихильників Аліни вже люблять цей телепроект, тому з нетерпінням чекають її появи, адже їм цікаво, кого дівчина зіграє.

 

«Цікавий серіал, чекаємо продовження», «В якій серії твій вихід?», «Теж почала дивитися фільм, тільки через тебе. А так би й не дивилася», «Алін, я дуже чекаю, коли ти з'явишся в який-небудь серії. Серіал класний», «Може Аліна в телесеріалі, наприклад, родичка загиблої дівчини і буде тепер за неї мстити?», «Вчора почала дивитися», «Дуже цікавий серіал, дивлюся із задоволенням», «Дуже крутий серіал! Дивимося на одному диханні», — розхвалюють у коментарях телепроект.