Новини про зірок
Подобається

Відома українська телеведуча перенесла операцію: фото з лікарні

18/01/2019     Автор: Яна Романська
Відома українська телеведуча перенесла операцію: фото з лікарні

Відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь, зірка передачі "Аферисти в мережах", що на "Новому каналі" перенесла операцію. 

На особистій сторінці в Instagram кохана віце-прем'єра України Павла Розенка опублікувала знімок з лікарняного ліжка.

"20 хвилин після операції: політ нормальний. Але холодно — триндець! Дякую всім, хто побажав успіху", — написала під знімком Лебідь. 

Подробиці самої операції вона розголошувати не стала, при цьому, судячи з усього, телеведуча мала проблеми з ногами.

Раніше на її сторінці в Інстаграм з'явився знімок з гірськолижного курорту, на якому вона зображена з Павлом Розенком. Пізніше Лебідь показалася прихильникам з милицями, проте навіть не обмовилася про причини, з яких мала ними скористатися.

Незабаром після публікції з лікарняної палати Лебідь опублікувала в Instagram коротке відео, на якому розповіла про своє перебування в лікарні. У ньому вона згадала про те, що отримала "нову ходячу ногу".

Нагадаємо, про роман Олени-Христини Лебідь і Павла Розенка стало відомо на одному з світських заходів. Пара відвідала щорічний вечір глянцевого видання Viva! Бал, після чого закохані почали активно публікувати спільні фото і вже не приховували своїх відносин.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Друзья, спасибо всем за поддержку!💋❤️❤️❤️ Столько сообщений в личку: и от Сергея, который сейчас на костылях, и от Анфисы, которая в такой же шине, и от прекрасной Адены(5 лет?? Прорвёмся!😍) Народ, исцеляемся все дружно!!☝️🤩 Ещё раз спасибо всем за пожелания выздоровления! Знаете: вот прям щаззз начинаю исполнять! ОБНИМАЮ ВАС!😊💝💝💝💝💝

Допис, поширений Елена-Кристина Лебедь (@elena_kristina_lebed)