Новини про зірок
Подобається

«Це був найсмачніший ранок»: Настя Каменських підкорює Лос-Анджелес у компанії відомого співака

18/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Це був найсмачніший ранок»: Настя Каменських підкорює Лос-Анджелес у компанії відомого співака

Настя Каменських на початку 2019 року полетіла на відпочинок до Мексики. Співачка регулярно публікувала в Instagram фотографії з відпустки, а так само постійно ділилася з шанувальниками відвертими знімками з пляжу і демонструвала вбрання, які натякали на романтичний настрій знаменитості.

А днями популярна українська співачка, яка виступає під псевдонімом NK, повернулася до робочих буднів і відправилася в Лос-Анджелес.  Про що свідчить нове фото на сторінці.

«Красуня», «Найкраща в світі», «Ух, яка фігурка», «Вогонь», «Дуже красива», — написали в коментарях прихильники.

Ймовірно, Каменських вирішила і далі покарати світ своїм новим іспаномовних матеріалом, і приїхала в США «розкручувати» свої пісні.  Але, як виявилося в Лос-Анджелес знаменитість прибула не одна.

На одному з фото, яке так само з'явилося в Мережі Настя сидить за столом в оточенні своїх друзів — Олексія Завгороднього (Позитиву) і його дружини Ані, а також репера Потапа, з яким Каменських приписують роман.

«Це був найсмачніший ранок в Санта Моніці», — підписала фото зірка.

Цей кадр не залишився без уваги шанувальників.

Нагадаємо, що чутки про любовні стосунки між репером і співачкою ходять вже давно, але артисти не розголошують подробиці свого особистого життя.