Новини про зірок
Подобається

«Щоб всі заздрісники Ваші так виглядали!»: Маша Єфросиніна вразила прихильників знімками в бікіні

17/01/2019     Автор: Яна Романська
«Щоб всі заздрісники Ваші так виглядали!»: Маша Єфросиніна вразила прихильників знімками в бікіні

Під час важких і насичених робочих буднів в період різдвяних свят багато вітчизняних зірок вирушили на довгоочікуваний і заслужений відпочинок до моря і сонця.
Наприклад, Катя Осадча та Юрій Горбунов недавно відпочивали на Маврикії, трохи пізніше туди ж прилетіла Джамала з чоловіком, Надя Дорофєєва з чоловіком відігріваються в ОАЕ.

Не поступається своїм колегам і відома українська актриса і телеведуча Маша Єфросиніна, яка сьогодні поділилася барвистими фото з відпочинку в Еміратах.

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна нечасто балує шанувальників знімками в купальнику, незважаючи на те, що є володаркою приголомшливої фігури. Тим цінніші нові фото, якими вона поділилася сьогодні на своїй сторінці в Instagram.

На фото Маша позує на пляжі в довгому халаті-накидці смарагдового кольору і чорному капелюсі.

Однак найбільше уваги привернуло останнє фото, на якому вона відкинула халат і продемонструвала оточуючим струнку підтягнуту фігуру в чорному бікіні.

"Люблю мій рай", — просто написала Єфросиніна.

Відзначимо, що артистка разом з чоловіком і двома дітьми відпочиває в ОАЕ.

Підписники Марії залишилися в захваті від подібних знімків і засипали ведучу компліментами.

"Захват! Особливо від останнього фото", "Маша, Ви Богиня", "Подивилась останнє фото і доїла останню печеньку в моєму житті", "Ідеальна жінка😍", "Щоб всі заздрісники Ваші так виглядали!" — коментували шанувальники.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Love my paradise ☘️🦎🌴💚 #nofilters

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)