Новини про зірок
Подобається

«Бо така природа»: Олена Кравець відверто розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським

17/01/2019     Автор: Яна Романська
«Бо така природа»: Олена Кравець відверто розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським

Олена Кравець — відома українська актриса і учасниця гумористичного колективу "Квартал 95". Нещодавно Олена в інтерв'ю українським ЗМІ розповіла про свій характер, свою місію і про стосунки з Зеленським.

Олена розповіла журналістам, що після концерту в зоні АТО зрозуміла, що перебуває на своєму місці. Адже саме гумор має здатність полегшити складні будні.

Розповіла Кравець і про те як їй працюється з Володимиром Зеленським і який у нього характер.

«По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і тому, у що він вірить. І якщо він вже в щось вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни », — зазначила Кравець.

Олена відзначила, що Володимир може бути як добрим начальником, так і злим. Залежить від ситуації.

«Це людина — серце, полум'яний мотор, як кажуть. І мені здається, що великий … ну може не феномен, а його нескінченний талант в тому, що він зумів залишитися творчим, залишитися художником, залишитися автором, писати щось на папері, творити, залишатися наодинці з собою і при цьому керувати великим бізнесом . Ну, а на сьогоднішній день, я не побоюся цього слова, імперією».

Кравець також додала:

"Його талант, мені здається, такий, придбаний вже, тому що зрозуміло, що його ніхто цьому не вчив, це властивість натури, це така природа, що він вміє все це несвідомо робити".