Новини про зірок
Подобається

«Які форми»: Солістка KAZKA Олександра Зарицька поділилась пікантним знімком в купальнику

16/01/2019     Автор: Яна Романська
«Які форми»: Солістка KAZKA Олександра Зарицька поділилась пікантним знімком в купальнику

Олександра Зарицька з, мабуть, найпопулярнішої української групи KAZKA опублікувала в своєму Instagram новий знімок з відпочинку, де вона позує в чорному купальнику.

Українська співачка Олександра Зарицька з молодої групи KAZKA зараз відпочиває на Шрі Ланці. Саша вже встигла нещодавно розповісти підписникам про те, що закохалася, опублікувавши знімок з ванної. У підписі вона запитала у шанувальників поради, що робити з почуттями, а вони в свою чергу висловили припущення, що можливо публікація — анонс нової композиції, яку молодий колектив представить на Нацвідборі на Євробачення 2019.

Сьогодні, 16 січня вранці Олександра опублікувала в Instagram новий знімок. Фотографію дівчина запостила в сторіс, які доступні для перегляду 24 години. На ній артистка позує у чорному купальнику на балконі свого номеру. На задньому плані на знімку видніються пальми, а також океан і пляж. Олександра побажала підписникам  доброго ранку, а також залишила локацію Шрі-Ланка.

Мабуть, це найвідвертіше фото Саші, яке ми коли-небудь бачили. Красуня!

Відзначимо, що цього року гурт KAZKA є одним з фаворитів Національного відбору на Євробачення 2019. У них вже є досвід у Нацвідборі, оскільки вони вже брали в ньому участь минулого року. Тоді бенд представив свою композицію "Дива". На жаль, в минулому році групі не вдалося виграти в конкурсі, а представляв Україну в Лісабоні співак Melovin, який нещодавно представив кліп на свою нову пісню. В цьому році у KAZKA є реальний шанс обійти конкурентів, так як в 2018 вони отримали неймовірне визнання завдяки своїй пісні "Плакала", яка стала хітом далеко за межами нашої країни.