«У неї інша генетика»: Ольга Фреймут стала на захист своєї 12-річної доньки, яку критикують за дорослий вигляд

16/01/2019     Автор: Яна Романська
«У неї інша генетика»: Ольга Фреймут стала на захист своєї 12-річної доньки, яку критикують за дорослий вигляд

Ольга Фреймут- відома українська телеведуча і мама трьох дітей. Старшій спадкоємиці Ольги — Златті уже 12 років.

Дівчина веде активний спосіб життя. Часто відвідує різноманітні світські заходи, публікує фото в Інстаграм і навіть встигла випустити власну лінію одягу. 

Шанувальники у свою чергу часто критикують Златту за те, що у свої 12 вона виглядає занадто дорослою. 

Дівчина і дійсно доросла не по роках. Вона одягається в стильний проте досить дорослий одяг і робить яскравий макіяж.

Проте на захист доньки стала її зіркова мама. На фан-сторінці телеведучої в Інстаграмі опублікували спільне фото Фреймут і Златти, а у підписі до фото розмістили коментар Ольги, щодо зовнішнього вигляду дівчини.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

В інтернеті часто пишуть: «12-річна дочка Фреймут виглядає зовсім дорослою» – Так що мені тепер, Злату в бантики наряджати? . Люди такі дивні… «Злата, обережно, ти дуже доросло виглядаєш!». . Вона — британської крові, у неї інша генетика, Злата дуже висока. Мені що — їй якісь уколи колоти, щоб вона не росла?! . Мені хочеться її захистити. Що не так? Те, що вона фарбується? Було б дивно, якби вона ходила в капюшоні і соромилася світу. Людина виражається. Головне, щоб вона не шкодила собі і суспільству. . Я весь час контролюю її життя, вона нічого поганого не робить. У Злати неймовірно добре серце, вона займається благодійністю. Чому я її повинна зупиняти? — @freimutolia ♥️ @zlata_mitchell #ОльгаФреймут • #Фреймут • #FreimutOlia

Публикация от СПІЛЬНОТА ОЛЬГИ ФРЕЙМУТ (@community.olia.freimut)

"В інтернеті часто пишуть: «12-річна дочка Фреймут виглядає зовсім дорослою» – Так що мені тепер, Злату в бантики наряджати?
.
Люди такі дивні… «Злата, обережно, ти дуже доросло виглядаєш!».
.
Вона — британської крові, у неї інша генетика, Злата дуже висока. Мені що — їй якісь уколи колоти, щоб вона не росла?!
.
Мені хочеться її захистити. Що не так? Те, що вона фарбується? Було б дивно, якби вона ходила в капюшоні і соромилася світу. Людина виражається. Головне, щоб вона не шкодила собі і суспільству", — відзначила Фреймут.