Новини про зірок
Подобається

«Не в тему»: Надю Дорофєєву розкритикували за вбрання на відпочинку

15/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Не в тему»: Надю Дорофєєву розкритикували за вбрання на відпочинку

Популярна співачка Надя Дорофєєва, не так давно здивувала своїх шанувальників зміною своєї зовнішності, опублікувавши нову фотографію, зроблену на відпочинку.

 

Нагадаємо, що останні декілька днів співачка знаходиться в Дубаї разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом і друзями. Звідки постійно викладає цікаві та яскраві фотографії.

 

Цього разу зірка вирішила опублікувати  декілька фото на своїй особистій сторінці в соціальній мережі «Instagram», на яких вона позує в простій білій сукні і шльопанцях, сидячи при цьому на гойдалках.

 

Сама ж фотографія зроблена в ніжно-білих і яскравих барвах.

 

«Morning everyone 💙», — написала Надя під своїм новим фото, викликавши бурхливу реакцію у шанувальників.

 

Одні просто хвалили зірку за її ідеальний зовнішній вигляд і ніжний стиль нової фотосесії, хтось розхвалив за наряд. Однак знайшлися і ті, хто вирішив розкритикувати співачку через помилки в її вбранні.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Остановиться — это всегда страшно. Ты бежишь , планируешь, не спишь, мечтаешь, ставишь новые цели, работаешь . Все время работаешь. И ты счастлив . Но иногда просто необходимо сказать себе «так стоп, секундочку» © Насладись своим любимым латте , пусть солнце тебе улыбнётся и поцелует твоё лицо , съешь бургер и не наказывай себя за это, радуйся всему. Ну а потом снова беги. @nikkibeachhoteldubai #nikkibeachhoteldubai @sododo.official

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

«Красуня ❤😍», «Шкода обличчя не видно 😭 Така худишка❤», «Офігенна😍 Як так можна?»,  «Стиль — це твоє друге ім'я », «А хто там ховається?», «Та ти суцільний секс», «Капці зайві», «Бездоганний стиль», «Попалася в пастку для снів) означає комусь приснилася», «Капці не в тему», «Капці просто жах».