Новини про зірок
Подобається

«Нащо так відверто?»: Тіна Кароль вразила прихильників провокативними знімками

15/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Нащо так відверто?»: Тіна Кароль вразила прихильників провокативними знімками

Українська співачка Тіна Кароль продовжує дивувати та захоплювати своїх прихильників фотографіями та відео на своїй особистій сторінці «Instagram».

 

Тіна звикла викладати фотографії зі своїх концертів, а також доволі активно спілкується з прихильниками та підписниками на своїй особистій сторінці у соціальній мережі «Instagram». Ось і цього разу, після виступу, Тіна опублікувала фотографії з концертної програми.

 

На фотографіях співачка виглядає вражаюче: вона позує в різних концертних образах, а також в різні моменти своїх виступів.

 

«Як же я люблю наші зустрічі! Після туру #рiздвянаісторіязтiноюкароль я буду безмежно сумувати за вами! Так як… іншого життя у мене немає! Є Ви і мій синок! Кожен концерт — це відчуття благословення і набуття крил!», — зворушливо звернулася до шанувальників Тіна.

 

Прихильники ж одразу почали писати в коментарях позитивні коментарі, відзначаючи її прекрасний зовнішній вигляд, а також те, наскільки їм потрібна творчість співачки. Однак деякі все ж не розуміють, для чого потрібне крісло та відверті пози під час виступу.

 

«Спасибі вам за силу, Тіна. Вашу і ту, що відчувається після зустрічі з вами. Безмежно люблю», «Тіна з тобою хоч на край світу ❤», «Тіна, ти потрібна нам (шанувальникам твого таланту, особистості і твоєї відданості мистецтву) так само як і ми тобі! Завжди чекаємо зустрічі!», «Я звичайно вибачаюсь но навіщо вам ті крісло на всіх концертах? Без крісла неможна потанцювати? Нащо так відверто?».