Новини про зірок
Подобається

«Кажуть, ми схожі?»: Полякова показала неймовірно схожу на себе дочка

15/01/2019     Автор: Яна Романська
«Кажуть, ми схожі?»: Полякова показала неймовірно схожу на себе дочка

Відома українська виконавиця Оля Полякова, яка разом з сім'єю відправилася відпочивати до моря, продовжує радувати шанувальників яскравими знімками з тайського острова Самуї.  На цей раз співачка влаштувала яскраву фотосесію зі своєю старшою дочкою на яхті і поділилася результатом на своїй сторінці в Instagram.

На фото 13-річна Маша, яка нещодавно поділилася секретами схуднення, і її зоряна мама позують в однакових купальниках, демонструючи довгі ноги і стрункі фігури.  У підписі до публікації Полякова зазначила, що їм з донькою часто говорять про зовнішню схожість і поцікавилася у передплатників, чи це так.

Спільні фотографии артистка опублікувала на особістій ​​странице в Instagram, поцікавівшісь у фоловерів, Наскільки смороду з дочкою схожі.

"Кажуть ми схожі? Невже? Схожі?"  — прокоментувала вона серію знімків.

Всього за кілька годин пост Полякової зібрав понад 140 тис.  лайків, а такоже пару тисяч коментарів, в якіх Користувачі мережі розхвалілі зовнішність мами и доньки.

"Божественні красуні", "Ще як схожі, чудові", "Шікарні", — відзначілі під знімкамі.

Судячі з Усього, Полякова почувається значний краще.  Ранее артистка повідоміла фанам, что НЕ Вихід у Прямі ефірі и не публікує свіжіх фото через хворобу, яка "звали" ее Незабаром после прільоту в Таїланд.