Новини про зірок
Подобається

«Я сказала ТАК!»: Зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» виходить заміж

14/01/2019     Автор: Яна Романська
«Я сказала ТАК!»: Зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» виходить заміж

Зірка «Жіночого кварталу», відома модель і актриса «Ліги сміху» Валерія Товстолес, яка напередодні показала свою розкішну фігуру в купальнику, виходить заміж.
Її обранцем став колега по «Лізі сміху», учасник команди «Крупа», гуморист Андрій Лузан. Він освідчився коханій і підніс обручку під час їхнього спільного відпочинку. До Києва пара повернулася вже в статусі нареченого і нареченої. Радісною новиною щаслива Лера поділилася в Instagram.

«Прилетіли в Україну в новому статусі — нареченого і нареченої. Можете вітати! Я сказала моєму Андрію Лузану ТАК! », — написала Лера під фото, на якому зображений поцілунок закоханих.

Свої відносини Лера і Андрій не афішували. Однак, за їхніми сторінками в мережі і спільних фото можна припустити, що вони разом вже більше двох років. У минулому році зимову відпустку вони також провели разом. В цьому році вони вибрали готельний відпочинок в Єгипті. Лера з задоволення ділилася яскравими фото і розповідала про принади відпочинку, а ось Андрій поскаржився, що такий формат відпустки — не для нього, оскільки йому нудно більше п'яти днів жити в одному готелі і не подорожувати по країні.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

❤️ Pht: @rakovskiy_yura #скандал2019

Публикация от Товстолес Лера-Жена миллионера (@lera_fatforest)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Мы первый день в Египте, а это значит : -поругаться со всеми в отеле -подраться с Фимой -поселиться в лучшие номера отеля и проявить своё актерское мастерство. То есть, когда говорят вип номер и каждый день фрукты, доступ к трём ресторан, не спалится и не согласится сразу на все, а додавить ещё скидку 50% на все экскурсии 😄🤣 -придумать название этого путешествия и это «СКАНДАЛ» Ну и спасибо моему @luzannnn , что решает все для нашего отдыха ❤️ И конечно же всех с Рождеством !

Публикация от Товстолес Лера-Жена миллионера (@lera_fatforest)