Новини про зірок
Подобається

«Проходимо хіміотерапію»: Віктор Павлік розповів про стан онкохворого 19-річного сина

14/01/2019     Автор: Яна Романська
«Проходимо хіміотерапію»: Віктор Павлік розповів про стан онкохворого 19-річного сина

Відомий співак, народний артист України Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться з саркомою хребців, звернувся до шанувальників із несподіваним повідомленням.

Син українського артиста переніс серйозну операцію. 

Відповідне звернення співак озвучив у ефірі "Сніданку з 1+1".
Виконавець повідомив, що наразі стан 19-річного сина Павла, якому була проведена операція в інституті нейрохірургії,  вже набагато кращий. 

"Дякую всім людям, які молилися, які підтримували, ми лікуємося, у нас все йде на покращення, аналізи все краще і краще. Проходимо хіміотерапію. Слава Богу за все, дуже відчувається Ваша підтримка", — повідомив Павлік.

Окрім того артист додав, що подальше лікування планувалося в ізраїльській клініці, однак Павло категорично був проти їхати за кордон, тому зараз перебуває в Києві в інституті онкології. Завдяки небайдужості та підтримці людей, родина має можливість продовжувати лікування, хоч Павлік вже і припинив збір коштів. 

"Як кажуть не май 100 рублів, а май 100 друзів і в даному випадку я думаю, що те що в мене є стільки друзів по всій планеті по всій землі – це є дуже-дуже приємно. Спасибі Вам велике. Будьте благословенні і слава Богу, слава Україні", — підсумував співак.