Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 січня 2019 року

14/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 15 січня 2019 року

Овен
Сьогодні ви, швидше за все, будете всім навколо незадоволені. Не без підстав, звичайно, але вам-то від цього краще не стане, та й не зміниться нічого. День обіцяє бути не найкращим, тому просто перетерпіть його.

Телець
Ви можете зіткнутися в цей день з необхідністю врегулювати якусь конфліктну ситуацію. Тому будьте тверезі і розважливі. Якщо все закінчиться добре, то дозвольте собі ввечері келих вина.

Близнюки
Постарайтеся оточити себе людьми, які можуть бути вам корисні. Як би це меркантильно не звучало, все ж таки постарайтеся.

Рак
Поспостерігайте за оточуючими і постарайтеся не наробити тих же помилок, що і вони. День навряд чи можна буде назвати вдалим.

Лев
Сьогодні Фортуна буде супроводжувати вам, але тільки в тих випадках, коли ви докладете до них певних зусиль. Чекати ж невиправданих подарунків від долі не варто.

Діва
Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб максимально відпочити в цей день. Організуйте приємний вечір з друзями або в колі сім'ї.

Терези
Позитивні зміни в стані вашого здоров'я приведуть до загального підйому настрою і життєвого тонусу. Цей день обіцяє бути вельми успішним, тому вам вдасться багато чого встигнути!

Скорпіон
Сьогодні — не найкращий день для того, щоб вислуховувати поради від інших. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб все сказане вам оцінювати тверезо.

Стрілець
Зателефонуйте батькам! Їм сьогодні дуже потрібна ваша підтримка і турбота.

Козеріг
Сьогодні краще не лізти в гущу подій, а спокійно займатися своїми справами. Плітки й інтриги зараз вам ні до чого. Вплутавшись в них, ви ризикуєте зіпсувати свою репутацію. Краще спостерігайте з боку.

Водолій
Якщо сьогодні вас покличуть на побачення або на зустріч з друзями, то обов'язково сходіть. Це додасть вам нових сил і надихне на майбутні успіхи.

Риби
Нині у вас може з'явитися можливість відновити колись спалений міст. Не поспішайте від неї відмовлятися. Це може дуже навіть добре закінчитися.