Новини про зірок
Подобається

«Захопилася, зіпсувала себе»: Ані Лорак звинуватили у надмірних пластичних операціях

13/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Захопилася, зіпсувала себе»: Ані Лорак звинуватили у надмірних  пластичних операціях

Відома співачка  Ані Лорак знову вразила шанувальників новою фотографією на своїй особистій сторінці в Instagram.

 

Цього разу вона виклала фотографію, на якій позує, сидячи в машині і привітно при цьому посміхається. Фотографію співачка вирішила обробити у чорно-білому фільтрі.

 

Лорак не залишила підпис до фото, поставив лише один смайлик під своєю публікацією з відміткою Маямі, де останнім часом відпочиває зі своєю родиною.

 

Проте прихильники та підписники виявилися  більше красномовними і написали безліч коментарів під постом зірки, всіляко обговорюючи те, наскільки сильно змінилася зовнішність зірки.

 

 

«Я теж думала, що це Майкл Джексон!!!», «Губіща до вух», «Захопилася. Зіпсувала себе і не бачить з боку»,  «Дійсно схожа на Джексона», «Забагато пластики! Жах!», — вже вкотре підмічають прихильники.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

😎

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

Проте більшість все ж вступилися за співачку:

«Красуня ❤», «Ти красива  і не важливо що ти співаєш тупі пісні, танцюєш і не важливо, що в тебе менше передплатників ніж у «королеви інстаграма і шоу бізнесу» , так що не переживай», «Чому така сумна ♥?», «Неймовірно красиво ❤❤❤», «Лялька», «Блін, народ, ну не можна писати все, що вам заманеться, та ще й на чужій сторінці. Що в голову стукнуло, то і пишуть, якщо вас всіх поставити в ряд і почати розглядати і обговорювати і засуджувати всі ваші слова, вчинки і головне зовнішність, як це робите ви «під мікроскопом», то я думаю, що через 5 хвилин ви будете ридати ридма і клястися, що більше нікого не осудіть », — пишуть вони.