Новини про зірок
Подобається

Відпочинок Наді Дорофєєвої з чоловіком був зіпсований в перший же день

13/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Відпочинок Наді Дорофєєвої з чоловіком був зіпсований в перший же день

Надя Дорофєєва похвалилася готельним номером і поскаржилася на нездужання.

Українські зірки на початку року розлетілися в теплі краї, Джамала з сім'єю на Маврикій, Світлана Лобода зі старшою донькою — на Карибських островах, Оля Полякова в Майамі, а ось Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом вирушили в Арабські Емірати.

У готельному номері в купальнику співачка з групи "Время и Стекло" провела коротеньку екскурсію і показала як їх зустрів Дубай.  Про все це розповіла в своїх stories в Instagram.

"Я вам рум-тур проводити не буду, але покажу дві деталі. Дивіться, як красиво зустрічає готель своїх гостей. З нашої весільної фотографією і подушками, на яких вишиті наші імена", — похвалилася теплим прийомом співачка.

Але, на жаль зимову відпустку затьмарився хворобою Наді, в перший же день поїздки вона відчула себе недобре.

"Захворіти в перший день відпочинку", — так підписала співачка одну зі своїх фото.

Нагадаємо, що в мережі обговорюють нову зачіску Наді Дорофєєвої, частина прихильників вважає, що зміна іміджу зробила співачку старше на 10 років, інші — хвалять за новий образ.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Не знаю как у вас, но по-моему у меня появляется традиция — болеть в отпуске))) Во время работы у меня нет такого преимущества .. а тут как раз — на тебе 2 недели сплошного удовольствия. Болей — не хочу))) Заболеть в первый день своего первого путешествия в Дубай — done✔️. Мои новые друзья — температура и кашель — всячески пытаются помешать наслаждаться долгожданным отдыхом , а тут тааааак красиво и столько всего запланировано … Но я все-таки смогла выйти на пляж и немного погреться 🙏 Все остальное время я провалялась в нашем красивом номере , в который нам принесли уже 2 бутылки Prosecco ) Видимо думают , что мы молодожёны 😇 😂 Ну а вы как развлекаетесь в свободное от работы время ? @fivepalmjumeirah #fivepalmjumeirah

Допис, поширений nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)