«Від Ліди хіба що тільки стать»: Телеведуча Таран показала фото у компанії доньки

13/01/2019     Автор: Яна Романська
«Від Ліди хіба що тільки стать»: Телеведуча Таран показала фото у компанії доньки

Лідія Таран — одна з найяскравіших телеведучих на просторах українського телебачення. Ось уже не один рік вона працює на каналі "1 + 1".

За стільки років вона стала своєрідним символом телеканалу.

Окрім запаморочливої кар'єри на телебаченні  у неї був настільки ж бурхливий і обговорюваний роман з колегою по цеху і телеведучим Андрієм Доманським. Разом ведучі прожили близько п'яти років, але так і не зареєстрували свої відносини. У 2007 році у них народилася дочка, яку батьки назвали Василина.

Через деякий час Андрій і Лідія розійшлися і тепер увесь свій час і сили телеведуча присвячує доньці.

Нещодавно разом з 11-річною Василиною Лідія відвідала кінотеатр. Спільним фото з дочкою Таран поділилась на своїй сторінці.

"Поплакала і знов… захотіла завести собаку🐶😂 Поки головна героїня Белла 2 години поверталась додому, ми з Василинкою встигли залити слізьми порожнє відерце з-під попкорну, а коли виливали їх, зустріли @solomiyavitvitska і отримали винагороду — її лабрика Мела на тимчасове проживання. Сльози висохли, бажання лишилось😜🙏🏽 всім dog peson — дивитись обов‘язково ❤️", — підписала світлину зірка ТСН.

У коментарях шанувальники відзначили, що донька копія свого тата і на телеведучу зовсім не схожа.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Поплакала і знов… захотіла завести собаку🐶😂 Поки головна героїня Белла 2 години поверталась додому, ми з Василинкою встигли залити слізьми порожнє відерце з-під попкорну, а коли виливали їх, зустріли @solomiyavitvitska і отримали винагороду — її лабрика Мела на тимчасове проживання. Сльози висохли, бажання лишилось😜🙏🏽 всім dog peson — дивитись обов‘язково ❤️ look @sl_ira_shop @oskar_cinema #тсн #лидиятаран #dogperson #adogswayhome

Публикация от Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran)

 

"Доня одне обличчя з Доманським, ну це треба ж….. А від п. Ліди напевне лише стать 😊, Донька, дуже схожа на тата…"