Новини про зірок
Подобається

«Схожий на Цоя!»: Сергій Бабкін здивував шанувальників архівним фото

13/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Схожий на Цоя!»: Сергій Бабкін здивував шанувальників архівним фото

Популярний український співак Сергій Бабкін на своїй особистій сторінці в соціальній мережі «Instagram» нещодавно опублікував архівну фотографію, на якій йому всього шістнадцять років.

 

«16 років. 1995 рік. Фотографія в паспорті. І ще хотів би додати, що ця молода людина є божевільним шанувальником гурту «Браво». Факт на обличчя», – підписав фотографію артист.

 

Шанувальники ж одразу почали порівнювати артиста з легендарним співаком і солістом радянського рок-гурту «Кіно» Віктором Цоєм:

 

«Ви тут на Цоя схожі у мене вдома є його плакат», «Ви тут такий молодий», «Сергію, ви схожі на Цоя», «Віктор Цой», «Прям Цой», «Чимось Цоя нагадав», «Це Цой?», «Схожий на Віктора Цоя!».

 

Інші ж відзначили, що у Сергія є схожість з популярним голлівудським актором Джозефом Гордоном-Левіттом, який зіграв легендарного Сноудена, а також у фільмі на всі часи «500 днів літа»:

 

«Схожий на Джозефа Гордона Левіта! Не даремно він мій улюблений актор, а ви виконавець», «Гордон-Левітт!», «Це ж Джозеф Гордон Левітт!! Неймовірно він на Вас схожий», «Спочатку здалося, що на фото Джозеф-Гордон Левітт».