Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 січня 2019 року

13/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 14 січня 2019 року

ОВЕН
Антикваріат і сувеніри з минулого мають велике значення для вас, так як ви цінуєте речі, які витримали випробування часом. Але прямо зараз вам доведеться зосередитися на нових цілях і ідеях.

ТЕЛЕЦЬ
Відносини, які ви зараз починаєте, будуть успішні, незважаючи на те, що на самому початку вони вам здадуться хиткими. Не турбуйтесь про це.

БЛИЗНЮКИ
Всі химерні ідеї, які останнім часом дзижчали у вашій голові, дуже цікаві, але вам потрібно їх комусь розповісти, щоб бути точно впевненим, що вони варті того, щоб їх втілити в життя.

РАК
Сьогодні вам потрібно бути вкрай обережними з фінансами, так як раптово в вашому розпорядженні виявиться велика сума грошей, і розпоряджатися самому нею краще не варто.

ЛЕВ
Ви не зможете підробити ентузіазм сьогодні, так що навіть не намагайтеся. Якщо ваше серце не належить чомусь (або комусь), ви не повинні прикидатися.

ДІВА
Цей день почнеться досить повільно, але це вас не турбує — ви відчуваєте себе трохи ліниво, тому така гармонія викличе посмішку на вашому обличчі. Не поспішайте!

ТЕРЕЗИ
Ваше скептичне ставлення до кохання і відносин скоро розсиплеться завдяки великій дозі романтики, яка ось-ось прийде до вас.

СКОРПІОН
Стати більш відкритими — це мудре рішення, і для цього буде потрібно відкрити свій будинок. Коли в останній раз ви влаштовували вечірку? Сьогодні ідеальний час, щоб покликати друзів і знайомих для спілкування.

СТРІЛЕЦЬ
Чиїсь раніше заплутані дії тепер зовсім зрозумілі завдяки новій інформації, яку ви нещодавно дізналися. Ви бачите цю людину в абсолютно новому світлі, і виявляється, що в цій історії було щось більше, ніж ви думали.

КОЗЕРІГ
Сьогодні ви будете трохи перевантажені грошима — отримувати їх, заробляти, вигравати або просто зберігати.

ВОДОЛІЙ
Коли трапляються нещасні випадки, спроба звалити провину на себе може бути великою тратою енергії. Ви повинні пам'ятати про це сьогодні, коли хтось проливає щось, розбиває щось або випадково викидає важливий документ. Будьте терплячими до оточуючих.

РИБИ
Ваші мрії можуть допомогти вам набагато більше, ніж ви думаєте — вони можуть бути тією візуалізацією, яка надихає вас і підштовхує вас до ваших життєвих цілей.