Новини про зірок
Подобається

Жанна Бадоєва показала рідкісне фото з дочкою

12/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Жанна Бадоєва показала рідкісне фото з дочкою

42-річна Жанна Бадоєва живе з сім'єю в Італії.

Нещодавно вона опублікувала рідкісне фото з 13-річною дочкою Лолітою.  До слова, телеведуча зізналася, що не любить хвалити своїх дітей просто так.  На її думку, всім батькам діти здаються талановитими, але слухати про чужі успіхи нікому не цікаво.

Наприклад, у Лоліти, безумовно, є таланти, але які з них зможуть вистрілити, поки не відомо.  Вона ходить до театральної студії, у неї був спектакль.  Було видно, що вона вирізнялася з-поміж інших дітей своєю грою.  Ще вона дуже добре малює, дуже любить співати розповіла шанувальникам знаменитість.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Я не люблю хвалить своих детей просто так, потому что мне кажется это глупым занятием. Никому не интересны успехи чужих детей. Это правда!!! Потому что всем родителям кажется, что их дети самые талантливые))) Например, у Лолиты, безусловно, есть таланты, но какие из них смогут выстрелить, пока не известно. Она ходит в театральную студию, у нее был спектакль. Было видно, что она выделялась среди других детей своей игрой. Еще она очень хорошо рисует, очень любит петь. Но, с другой стороны, все дети тринадцати лет, честно говоря, хотят петь, все танцуют и все рисуют. Тут уж вопрос: какой талант поддерживать в ребенке? И насколько быстро у нее уйдет это желание? Я в ее возрасте хотела быть балериной. Потом я хотела быть актрисой. А вот про работу телеведущей никогда не думала, потому что в советское время не было такой профессии. Тем не менее я стала тем, кем вы меня знаете))) А кем вы хотели быть в свои 13 лет???

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)

"Я не люблю хвалити своїх дітей просто так, тому що мені здається це дурним заняттям. Нікому не цікаві успіхи чужих дітей. Це правда !!! Тому що всім батькам здається, що їхні діти найталановитіші))) Наприклад, у Лоліти, безумовно  , є таланти, але які з них зможуть вистрілити, поки не відомо … "- підписала фото Бадоєва.

Варто відзначити, що Жанна Бадоєва згадала, що сама у віці дочки хотіла стати балериною.  Згодом це прагнення перетворилося в мрію стати актрисою.