Плітки
Подобається

«Підходите одне одному»: Ліза Глінська показала зворушливі фото у компанії відомого ресторатора

12/01/2019     Автор: Яна Романська
«Підходите одне одному»: Ліза Глінська показала зворушливі фото у компанії відомого ресторатора

Єлизавета Глінська — переможниця другого сезону кулінарного шоу "МастерШеф". Після проекту Ліза стала по справжньому популярною і її часто можна було побачити у різноманітних передачах каналу СТБ.

Сьогодні Глінська — талановитий кулінар, успішний кондитер і автор декількох книг про кулінарію. А нещодавно Ліза стала почесним суддею нового сезону проекту "МастерШеф. Професіонали".

Компанію їй склали неперевершений Ектор Хіменес-Браво і відомий український ресторатор Володимир Ярославський.

Саме з Ярославським Глінська останнім часом публікує безліч спільних фото. До слова, деякі світлини виглядають досить зворушливо і можна подумати, що між ним не лише робочі стосунки. Хоча підтверджень роману немає.

На одному з останніх фото Ліза і Володимир позують у павільйоні, де проходять зйомки. На світлині і Вова і Ліза посилають в об'єктив камери свої поцілунки.

"Роботу працюємо з @yaroslavskyi_vova 😁👌"- підписала публікацію дівчина.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Работу работаем с @yaroslavskyi_vova 😁👌 #мастершефпрофессионалы

Публикация от Liza Glinskaya (@lizaglinskaya)

 

У коментарях шанувальники відзначили, що нові судді "МастерШеф" дуже красиво виглядають разом і були б непоганою парою у житті.

"Дуже добре виглядаєте. Приємно милуватися 😊, Підходите один одному 👍, Ліза, така красуня! Бажаю щастя особистого жіночого, нехай збуваються всі мрії!".