Новини про зірок
Подобається

«Я закохалася». Солістка популярного гурту KAZKA зробила зворушливе зізнання

11/01/2019     Автор: Яна Романська
«Я закохалася». Солістка популярного гурту KAZKA зробила зворушливе зізнання

Артистка зараз відпочиває на одному з курортів екзотичної Шрі-Ланки.

Солістка українського гурту KAZKA, який став учасником нацвідбору "Євробачення 2019", Олександра Зарицька зізналася, що закохана.

Своїми переживаннями артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши своє фото у ванній.

"Я закохалася. Він неймовірний, він такий сильний! В його обіймах хочеться тонути. З вами таке траплялося? Як з цим жити?" — запитує Олександра фоловерів, не уточнивши, про кого саме йдеться у дописі.

Ця новина сколихнула шанувальників виконавиці хіта-мільйонника "Плакала" й вони активізувалися у коментарях.

Хтось радив Олександрі щосили старатися зберегти свої стосунки, а дехто засмутився і пожартував, що на певний час співачка зосередиться не на нових хітах, а на об’єкті своїх почуттів, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Судячи з новим фото в Instagram співачки, зараз вона знаходиться на одному з курортів Шрі-Ланки.  Там Олександра відвідала буддистський храм, зайнялася медитаціями і тепер відчуває себе сильною і вільною.

Олександра зараз одна з найбільш впізнаваних співачок в Україні.  Вона солістка групи KAZKA.  Група утворилася в 2017 році.  До її складу увійшли вокалістка Олександра Зарицька і гітарист Микита Будаш.  У 2018-му до них приєднався Дмитро Мазуряк, який грає на духових інструментах.  Їх просуванням займається компанія Mamamusic на чолі з Юрієм Нікітіним.  Але навіть його грошей і можливостей було б недостатньо, якби не було у колективу крутих пісень.

А також, для шанувальників стало приємною несподіванкою те, що приготувала їм група.

На офіційній сторінці «Євробачення» в Україні в Instagram розкрили тільки одного учасника.  Ним став молодий український колектив KAZKA, що зібрав вже чимало нагород і чий кліп «Плакала» набрав більше 105 000 000 переглядів на YouTube.

«Офіційно!  Група KAZKA подала заявку на участь у національному відборі ", — йдеться в повідомленні. З якою піснею виступить група, в минулому році провалила відбір, поки не повідомляється.

А сил гурту KAZKA знадобиться чимало, враховуючи шалений успіх минулого року, який прогримів далеко за межами України. Попереду у музикантів запис нових пісень і велика кількість концертів.