Новини про зірок
Подобається

«Просто рай!»: Катерина Осадча показала нові неймовірні фотографії з сімейного відпочинку

11/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Просто рай!»: Катерина Осадча показала нові неймовірні фотографії з сімейного відпочинку

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча разом зі своїм чоловіком, відомим телеведучим Юрієм Горбуновим, знаходиться на відпочинку на островах Маврикій, які відомі своїми неймовірної краси пляжами, лагунами та рифами.  

 

Катерина Осадча на своїй сторінці «Instagram» опублікувала декілька вражаючих фотографій, на яких зображена не лише вона, але й прекрасна природа Маврикія.

 

«Південна точка острова, тут немає рифа і вся сила океанічних хвиль б'є щосили в берег. Фото не передає і третини масштабу, але точно передає настрій», – підписала знімки Катерина.

 

«Прекрасна наша земля. На Маврикії безліч водоспадів, зелених долин і неймовірних гір», – підписала ще декілька яскравих фото Катерина Осадча.

 

Нагадаємо, що раніше Катерина Осадча вже публікувала фото з відпочинку. Телеведуча показала, які гарні заходи і світанки на островах, а також показала, що гуляє островом без макіяжу.

 

А у свою чергу, Юрій Горбунов на відпочинку не забуває, що в здоровому тілі, здоровий дух і займається на острові йогою, що і продемонстрував.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

#yogaforlife

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

«Природа – просто рай!», «Захід на Маврикії ні з чим не переплутати! Дуже гарний», «Дуже красиві фото», – захоплюються прихильники у коментарях.