Новини про зірок
Подобається

Плітки не змусять себе чекати: Зірка «Друзів» Дженніфер Еністон захотіла терміново знайти бойфренда до свого 50-річчя

11/01/2019     Автор: Яна Романська
Плітки не змусять себе чекати: Зірка «Друзів» Дженніфер Еністон захотіла терміново знайти бойфренда до свого 50-річчя

49-річна голлівудська актриса Дженніфер Еністон (Jennifer Aniston), яка здобула світову славу після легендарного серіалу "Друзі", ось уже рік живе на самоті, так як останній шлюборозлучний процес виявився для Джен дуже болючим. Але зараз знайомі голлівудської красуні повідомили, що вона готова до нових відносин і захотіла знайти бойфренда.

Рівно через місяць, 11 лютого, вона відзначатиме ювілей, зірці виповниться 50 років. Дженніфер зізналася, що не хоче зустрічати свято на самоті.

За словами джерела, ще одна мета пошуку супутника — спільні виходи в світ. Еністон потрібна пара для візиту на найближчу церемонію вручення премії «Оскар», так як «вона в жаху від думки пройтися по червоній доріжці на самоті». Актриса вже попросила подруг допомогти їй з пошуками чоловіка.

«Джен знає, що кого б вона не вибрала, пліткарі будуть нещадні. Але вона піде одна, вони все одно будуть казати … Так чому б не дати їм привід! »- пояснює мотивацію актриси її знайома.

Нагадаємо, зірка «Друзів» оголосила про розлучення з актором Джастіном Теру після трьох років шлюбу на початку минулого року. Пара була разом 7 років, але довгоочікуване весілля не зробило їх відносини міцніше. Вже через пару місяців після розлучення актор завів роман з 25-річною художницею.