Змагатимуться 16 учасників: оголошено список учасників Національного відбору Євробачення-2019

10/01/2019     Автор: Яна Романська
Змагатимуться 16 учасників: оголошено список учасників Національного відбору Євробачення-2019

За можливість представляти нашу Батьківщину на пісенному конкурсі "Євробачення-2019" позмагаються 16 учасників. Імена півфіналістів Національного відбору напередодні оголосили організатори конкурсу у Twitter.

Як зазначається, 22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Прямі ефіри (півфінали) на яких учасники боротимуться за право представляти Україну на конкурсі в Тель-Авіві, розпочнуться 9 лютого. Фінал Національного відбору відбудеться 23 лютого.

Повний список учасників:

Braii
Freedom jazz
KAZKA
YUKO
The Hypnotunez
LAUD
TAYANNA
Brunettes Shoot Blondes
VERA KEKELIA
ЦеШо
Ivan NAVI
ANNA MARIA
BAHROMA
LETAY
КiRA MAZUR
KHAYAT
Оцінювати учасників та обирати пісню для конкурсу буде журі у складі Джамали, Андрія Данилко та Євгена Філатова. Незмінний ведучий прямих ефірів – Сергій Притула.

Нагадаємо, участь у музичному конкурсі "Євробачення-2019" в ізраїльському Тель-Авіві візьмуть 42 країни. Півфінали конкурсу заплановані на 14 і 16 травня, а фінал відбудеться 18 травня.

Раніше повідомлялося, що квитки на пісенний конкурс "Євробачення-2019" будуть надходити у продаж в три етапи: в грудні 2018 року – на фінал, а в лютому і квітні 2019 року – на півфінали.