Плітки
Подобається

«Вони всіх обдурили?»: Ані Лорак «спіймали» з чоловіком на курорті

10/01/2019     Автор: Яна Романська
«Вони всіх обдурили?»: Ані Лорак «спіймали» з чоловіком  на курорті

Що ж насправді відбувається в особистому житті співачки Ані Лорак? Це питання хвилює багатьох шанувальників артистки. Та й сама Лорак постійно підігріває інтерес новими фото.

Нагадаємо, в минулому році Ані Лорак подала на розлучення з турецьким бізнесменом Муратом. А все тому, що чоловіка співачки зловили на зраді.

Правда поки справа перебуває в суді і після першого засідання Ані і Мурат залишаються чоловіком і дружиною.

На новорічні свята співачка полетіла відпочивати в США — на сонячні пляжі Майамі. Разом з артисткою відпочивати вирушила і її дочка Софія. Сонячними знімками співачка активно ділиться в Мережі.

Пізніше стало відомо, що в Майамі полетів і чоловік Лорак. Він на своїй сторінці опублікував знімки з дочкою.

На фото Ані Лорак та Мурата їхня дочка позує в однаковому одязі. Тому, очевидно, пара знаходиться в США разом, але не хоче, щоб підписники знали про примирення після чуток про розлучення.

Також, Лорак розмістила в Stories ролик, в якому вона їде в автомобілі, але крісло водія не показує. Шанувальники відразу вирішили, що за кермом чоловік Мурат.

Так що поки розібратися в цій ситуації складно. Чи то артистка вирішила дійсно помиритися з чоловіком, то чи просто не забороняє Мурату проводити час з дочкою.