Новини про зірок
Подобається

«В його обіймах хочеться тонути»: солістка гурту KAZKA розповіла, що закохалася

10/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«В його обіймах хочеться тонути»: солістка гурту KAZKA розповіла, що закохалася

Нещодавно солістка одного з найпопулярніших гуртів України, KAZKA, Олександра Зарицька, викликала безліч обговорень навколо нової фотографії, яку опублікувала  у соціальній мережі «Instagram».

 

Хоча все почалося не з фотографії, а саме з підпису до неї. Варто зазначити, що фото Олександри з’явилося на офіційній сторінці гурту в «Instagram». На чуттєвій фотографії Олександра зображена у ванній. А підпис до фото:

 

«Я закохалася. Він неймовірний, він такий сильний!!! В його обіймах хочеться тонути. З вами таке траплялося???? Як з цим жити?».

 

Саме через цей підпис прихильники почали підозрювати артистку у тому, що вона зараз не самотня і закохалася.

 

Деякі шанувальники гурту припустили, що або це рядок з нової пісні гурту, або ж Олександра має на увазі місто, а не таємного коханого: «Це про місто?», «Нова пісня ??», «Мені здається, це нова пісня)) А взагалі, прям мій стан», «Нова пісня для Відбору?», – губляться в здогадах прихильники гурту.

 

Нагадаємо, що KAZKA — український музичний гурт, який виконує поп з елементами електро-фолку. З моменту створення у 2017 році вокалістка Олександра Заріцька, сопілкар Дмитро Мазуряк та мультиінструменталіст Микита Будаш вже встигли стати «Проривом року» за версією музичної премії M1 Music Awards, першим українськомовним гуртом, що потрапив до всесвітньовідомого чарту SHAZAM та рекордсменом серед українських артистів в YouTube. «Плакала» сингл з дебютного альбому «KARMA» очолив музичні рейтинги в десятці країн, серед яких Україна, Латвія, Болгарія, Білорусь, Росія, та інші.