«Сума варіювалася від двох до шести мільйонів»: Меган Маркл може повернутися до акторської кар’єри за величезні гроші

10/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Сума варіювалася від двох до шести мільйонів»: Меган Маркл може повернутися до акторської кар’єри за величезні гроші

Як нещодавно стало відомо, то Меган Маркл, дружина принца Гаррі, може повернутися до зйомок у телесеріалі «Форс-мажори», що приніс їй популярність.

 

Щоправда, цього разу колишній акторці запропонували епізодичну роль камео, за яку їй пообіцяли заплатити кругленьку суму.

 

Про це повідомляє видання «Daily Star».

 

За словами інформатора, щоб не виникало ніяких серйозних юридичних питань, якщо вона прийме пропозицію, Меган запропонували виписати чек на благодійність.

 

Як відомо, то Меган Маркл повинна буде з'явиться лише в одній серії і лише на декілька хвилин.

 

«Я чув, що сума варіювалася від двох до шести мільйонів, звучить переконливо, але це буде один з найбільших маркетингових переворотів в історії телебачення», – розповів інсайдер.

 

Також він додав, що продюсери телесеріалу  «Форс-мажори» розмірковують над сюжетною лінією, де героїня герцогині, Рейчел, і її екранний чоловік Майк створюють сім'ю, при чому Рейчел вагітна і демонструє животик.

 

Наскільки ця інформація може відповідати дійсності, поки що зарано говорити, адже офіційного підтвердження ні від Меган, ні від телеканалу поки що не було. Але прихильники чекають на камео затамувавши подих.