«А синочок просто татова копія»: Анна Саліванчук показала зворушливі новорічні фото з родиною

10/01/2019     Автор: Яна Романська
«А синочок просто татова копія»: Анна Саліванчук показала зворушливі новорічні фото з родиною

Анна Саліванчук — молода, проте дуже талановита актриса в українському кінематографі. Вона уже встигла зіграти не одну роль. І дуже часто їй дістаються образи стервозних красунь.

Проте у житті, вона зовсім інша — добра, мила і тендітна.

Анна — щаслива дружина і дбайлива матуся. Актриса ось уже декілька років щаслива у шлюбі з продюсером "Студії Квартал 95", Олександром Божковим. У 2015 році у пари народився син — Гліб.

Анна вважає себе однолюбом і в одному з інтерв'ю розповідала, що до 30 років була самотньою і їй дуже важко було піти на контакт з чоловіком. Проте зустрівши Олександра усе змінилося.

Як і більшість зірок, напередодні Нового року актриса опублікувала у своєму блозі пост-підсумок, прикріпивши до нього зворушливі новорічні світлини з чоловіком і сином.

"Як говорить щороку Віталій Юхимович Малахов це буде складний рік але наступний буде ще важчим, і не тому що нам повинно бути погано а тому що особисто для мене чим більше труднощів, тим цікавіше-це означає більше роботи, Кіно, спектаклів, відкриттів, подорожей, нових знань як мами :)) як виконроба, як доктора і багато всього цікавого що змушує нас думати і розвиватися !!!! Тому дорогі друзі бажаю вам в наступному році нових відкриттів, починань що б Рік свині був до вас прихильний і свинка дарувала вам всілякі приємні пустощі і моменти !!!! Всього вам самого самого від нашої сім'ї !!!! Ура !!!! З новим роком!!!!", — написала Анна.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Как говорит каждый год Виталий Ефимович Малахов -это будет сложный год но следующий будет ещё труднее, и не потому что нам должно быть плохо а потому что лично для меня чем больше трудностей, тем интереснее-это означает больше работы, Кино,Спектаклей,открытий, путешествий, новых знаний как мамы:)) как прораба, как доктора и много всего интересного что заставляет нас думать и развиваться!!!! Поэтому дорогие друзья желаю вам в следующем году новых открытий, начинаний что бы Год свиньи был к вам благосклонен и свинушка дарила вам всякие приятные шалости и моменты!!!! Всего вам самого самого от нашей семьи!!!! Ура!!!! С Новым Годом!!!! @andreyyesych

Публикация от Саливанчук Анна (@salivanchuk.anna)

Шанувальники не змогли проігнорувати таку зворушливу публікацію і подарували Саліванчук і її родині багато приємних слів.

"Синуля татова копія☺, Красива родина!, З прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! 
Успіхів, творчої наснаги, щастя, здоров’я, любові та злагоди Вам та Вашим близьким!"