Новини про зірок
Подобається

«Щасливого Різдва»: Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото з молодшими дітьми в Швейцарії

08/01/2019     Автор: Яна Романська
«Щасливого Різдва»: Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото з молодшими дітьми в Швейцарії

Українська ведуча та письменниця разом з родиною відпочиває на популярному гірськолижному курорті Церматт, що в Швейцарії.

Знаменита українська ведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в Instagram рідко публікує фото з дітьми, особливо з молодшими — з сином Валерієм і донькою Євдокією.

Найчастіше в соцмережі зірки з'являються фото з її старшою дочкою, 12-річною Златою. Цього разу Злата виступила в якості фотографа, поки мама позувала їй з меншими братиком і сестричкою на руках.

"Христос ся рождає! Великі вітання Вам від моєї родини. Злата фотографує", — підписала фотографію Ольга.

Судячи з геолокації в Instagram і фону на фотографії, ведуча з сім'єю відпочиває на гірськолижному курорті Церматт на півдні Швейцарії.
 
"Зі святом Ольга, дітки так підросли", "З Різдвом Христовим! Щастя, благополуччя і любові", "Оля, З Різдвом! Миру, стабільності, благополуччя, процвітання, поваги і єдності в добрих справах!", "З Різдвом Христовим! Бажаю щирих посмішок, Великої радості, безмежно щастя, світлої надії, міцного здоров'я, гарного настрою та чарівніх моментів ", — приєднались до привітань шанувальники Фреймут.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Христос ся рождає ! Великі вітання Вам від моєї родини❤️ Злата @zlata_mitchell фотографує))))

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)