Плітки
Подобається

«Люблю тебе»: В Майамі до Ані Лорак прилетів чоловік Мурат

08/01/2019     Автор: Яна Романська
«Люблю тебе»: В Майамі до Ані Лорак прилетів чоловік Мурат

Співачка Ані Лорак зараз постійно перебуває під пильною увагою, як українських, так і російських ЗМІ. А все через своє скандальне розлучення з турецьким бізнесменом — Муратом Налчаджиоглу.

На різдвяні свята співачка вирішила втекти ненадовго від холодів і папараці у теплі краї і відправилась на відпочинок в Майамі.

Лорак активно ділиться світлинами з відпочинку, позуючи то у компанії своєї подруги гімнастки Лілії Подкопаєвої, яка зараз проживає в Америці, то у компанії свого друга, співака Сергія Лазарєва.

Звичайно, що на відпочинок співачка відправилась разом зі своєю донькою — Софією.

Яким було здивування шанувальників, які дізнались, що до Майамі полетів і уже майже екс-чоловік співачки Мурат. Правда турецький ресторатор відправився в Америку для зустрічі зі своєю донечкою, яку ніжно називає "моя безкінечна любов".

Пізніше Мурат поділився на своїй сторінці світлинами з донькою. Як і завжди Мурат показав як сильно любить свою дитину.

Правда спільних фото з Лорак Мурат не опублікував. Хоча після такого шанувальники уже сумніваються, чи насправді зіркове подружжя розлучається. Можливо це все піар?

Нагадаємо, чутки про розлучення Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом з'явились ще улітку минулого року, коли журналісти спіймали коханого співачки на зраді.

Офіційно на розлучення артистка подала наприкінці минулого року. Перше судове засідання у справі відбулось ще 24 грудня.