Новини про зірок
Подобається

«Швидше за все»: Ігор Кондратюк висловився про закриття «Караоке на майдані»

07/01/2019     Автор: Яна Романська
«Швидше за все»: Ігор Кондратюк висловився про закриття «Караоке на майдані»

Популярний вітчизняний продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк висловився про закриття культової програми «Караоке на майдані», ведучим якої він був 20 останніх років.

Про це він розповів під час спілкування з журналістами.

«Сумно, тому що швидше за все, ми програму закриваємо. Ми не продовжили контракт з каналом «СТБ». По-перше, канал переформатується. По-друге, щоб взяти 20-річну програму, потрібно, щоб вона своїм рейтингом перебивала інші проекти. Ми по кількох комерційних пунктах програємо», — зазначив він.

Більш того, Ігор Кондратюк розповів, чому перестав роздавати автографи.

«Я став ведучим «Караоке на майдані» в 36 років. Вже не хлопчик, і захворіти на зіркову хворобу було неможливо. Програма — абсолютно доступна. Хочете сфотографуватися — будь ласка. Перші десять років програми я залишався після зйомок і півгодини роздавав автографи. Зараз автографи не роздають — їх замінили Селфі із зіркою. Поки люди просять про це, значить їм потрібно те, що роблю », — уточнив він.

Як повідомлялося раніше, ведучий однієї з культових українських програм, на якій виросло не одне покоління громадян, заявив про закриття проекту.