Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 січня 2019 року

07/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 9 січня 2019 року

ОВЕН
Сьогодні Ви зможете налагодити свої відносини з людиною, яка завжди була для Вас на першому місці, але Ви недавно сильно конфліктували.
ТЕЛЕЦЬ
Проведіть цей день в спокої і невеликому колі найближчих людей.  Вам потрібен спокій і трохи затишку.  Ви занадто багато працюєте і втомилися.
БЛИЗНЮКИ
День буде важким, адже Ви будете повинні прийняти кілька дуже важливих рішень, які вплинуть на Вашу подальшу життя.
РАК
Контролюйте Ваші розтрати, адже сьогодні Ви витратите велику частину своїх заощаджень на те, що Вам, по суті, зовсім не потрібно.  Краще почекати з покупками.
ЛЕВ
Сьогодні Вашій коханій людині буде дуже важко вмовити Вас на якісь прогулянки.  Ви будете хотіти лежати весь день в ліжку і не вставати.  Перевірте здоров'я.
ДІВА
Ваш день почнеться з того, що Ваше керівництво нагрузить Вас справами на тиждень вперед.  Ви не будете нічого встигати і Вам буде здаватися, ніби Вас просто використовують.
ТЕРЕЗИ
Один дуже нестандартний епізод сьогодні відбудеться з Вами і це настільки Вас потрясе, що Ви просто не зможете до кінця дня прийти в себе і будете під враженням від події.
СКОРПІОН
День захопить своїми яскравими фарбами.  Ви настільки будете вражені тим, наскільки Ви щасливі, що день пройде на одному диханні.  Вечір буде насичений подіями.
СТРІЛЕЦЬ
Ваш нещодавній вчинок зіграє сьогодні з Вами поганий жарт і Ви повинні будете відповісти за те, що натворили.  Вам буде дуже соромно, але Ви зрозумієте, що самі в цьому винні.
КОЗЕРІГ
Ви сьогодні переживете важка розмова з людиною, з яким недавно сильно посварилися і ніяк не могли прийти до спільного рішення проблеми, яка Вас навіть не стосується.
ВОДОЛІЙ
Вам зроблять дуже вигідну пропозицію, від якого Ви просто не зможете відмовитися, але вибирайте, відразу ж думаючи про те, чи добре це позначиться на Вашому майбутньому?
РИБИ
Сьогодні день хороший для активного відпочинку і близького кола друзів.  День таким і буде, якщо Ви не будете лінуватися з самого ранку і поробите всі завдання.