Новини про зірок
Подобається

Адель вирішила, що покидає сцену

06/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Адель вирішила, що покидає сцену

У червні 2017 року Адель зізналася своїм шанувальникам на стадіоні Уемблі, що, можливо, вона ніколи більше не побачить їх на гастролях, оскільки хоче зосередитися на ролі матері — у співачки підростає 6-річний син Анджело.

Я беру перерву і просто збираюся деякий час бути мамою — я цього з нетерпінням чекаю.  Можливо, я більше ніколи не побачу вас на своїх концертах, хто знає, але цей момент я буду пам'ятати все життя, — заявила Адель.

Втім, надія у шанувальників жевріла до останнього.  За запевненням ЗМІ, в кінці того ж місяця співачка приступила до запису нового альбому.  А значить, в планах мав бути і концерт.  Однак мріям тисяч шанувальників, схоже, не судилося здійснитися.

Відзначимо, до своїх 30 років Адель вдалося досягти високих результатів в професії (у неї є солідна колекція премій "Греммі", статуетки "Оскар" і "Золотий глобус" і інші нагороди).

У 2017 році вона взяла невелику паузу в кар'єрі, щоб присвятити себе сім'ї.  Але навіть це утримання від роботи не принесло збитків її багатомільйонного стану.  У минулому році вона разом з Едом Ширане була названа одним з найбільш високооплачуваних артистів Великобританії.